donderdag 30 juli 2015

En het wordt een ...... sjaal! En er komen ook visitekaartjes.. :D

Het begint eindelijk ergens op te lijken. En aangezien ik te weinig garen heb voor een plaid, maar al te lekker op dreef ben voor een kussen, ga ik voor een sjaal. Deze week maar eens uitvogelen hoe ik met dit patroontje een halve hexagon kan maken, zodat het wel een 'rechte' sjaal wordt.

Maar ik ben zelf erg tevreden over de kleurcombinatie. Valt weinig te kiezen natuurlijk, aangezien de kleuren al voor mij vastgesteld zijn!


Maar word hier echt vrolijk van. Dat iets in 1 keer lukt. Natuurlijk is het ook leuk om dingen uit te proberen die niet lukken en vervolgens net zo lang doorgaan tot het perfect is. Maar dit is ook erg leuk hoor. Hier kan ik wel aan wennen!


Ooh ja, en ik ben ook begonnen met het maken van nieuwe visitekaartjes. Ik had ze al, op een label, handgeschreven. Maar wilde toch wat stijlvollers en toch makkelijk in een portemonnee of iets dergelijks te stoppen. Ik heb wel even zitten twijfelen: zwart met witte letters of wit met zwarte letters. Ik heb gekozen voor het laatste. Eindelijk mijn grafische skills in de strijd kunnen gooien! Komt mijn specialisatie in Grafische Vormgeving toch nog van pas! Vandaag kan ik ze hopelijk ophalen. Dan laat ik natuurlijk een foto zien! Maar alvast een voorproefje van het ontwerp. 



Ik heb ze trouwens laten drukken bij de drukservice van de Hema. Ze hebben een makkelijk programmaatje, met verschillende keuzes in papier. Ik ben te snel geweest en heb voor de standaard dingen gekozen, maar je kunt dus kiezen voor standaard of van gerecycled materiaal en of je de afwerking standaard, mat gelamineerd of glans gelamineerd wilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...